Olej z opuncji figowej

  • Olej z opuncji figowej
  • Olej z opuncji figowej
od 44,99 zł
/ opakowanie brutto + koszty wysyłki
Darmowa dostawa od 200zł
14 dni na wymianę lub zwrot

Naturalny olej z opuncji figowej zimnotłoczony, nierafinowany.
INCI: Opuntia Ficus Indica Seed Oil.
Surowiec kosmetyczny.

Naturalny olej z opuncji figowej otrzymywany jest poprzez tłoczenie na zimno pestek opuncji figowej. Nazywany jest naturalnym botoksem, ponieważ dzięki swojemu bogatemu składowi spowalnia proces starzenia się skóry. Zmniejsza istniejące zmarszczki i opóźnia powstawanie nowych. Poprawia jędrność, elastyczność i koloryt skóry. Może być stosowany na najbardziej delikatne części twarzy np. pod oczami. Ma właściwości przeciwzapalne, łagodzi podrażnienia, odżywia, koi. Nadaje się do każdego rodzaju skóry.

ZASTOSOWANIE:

  • skóra dojrzała
  • zamiast kremu przeciwzmarszczkowego
  • zamiast kremu pod oczy
  • nawilża, wygładza, napina skórę
  • chroni przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum
Producent:Majru - Natural Cosmetics
Kraj producenta:Polska
Pojemność:10ml, 30ml
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Opinie naszych klientów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel