Olej z nasion czarnuszki nierafinowany

  • Olej z nasion czarnuszki nierafinowany
19,99 zł
/ opakowanie brutto + koszty wysyłki
Darmowa dostawa od 200zł
14 dni na wymianę lub zwrot

Naturalny olej z nasion czarnuszki (czarnego kminu) jest otrzymywany poprzez tłoczenie na zimno nasion czarnuszki. Czarnuszka znana i ceniona była już w starożytnym Egipcie i nazywana jest złotem Faraonów. Olej z nasion czarnuszki dobrze się rozprowadza, szybko wchłania, może być stosowany na dzień i na noc. Chroni przed poparzeniem słonecznym, łagodzi podrażnienia. Jest bardzo cennym olejem do pielęgnacji skóry tłustej, trądzikowej,
ze zmianami skórnymi i AZS. Ma działanie przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne. Chroni skórę przed wolnymi rodnikami. Spowalnia procesy starzenia się skóry

 

Składniki INCI: Nigella Sativa Seed Oil.

ZASTOSOWANIE:

  • skóra tłusta, trądzikowa, alergiczna
  • zamiast kremu do twarzy
  • szybko się wchłania
  • ma właściwości przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybiczne
  • pomaga w pielęgnacji skóry z problemami i AZS

SPOSÓB UŻYCIA:

  • niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować
  • stosować rano i wieczorem
  • nadaje się pod makijaż
  • można stosować pojedynczo lub mieszać z innymi olejami
  • po zmieszaniu z kwasem hialuronowym otrzymamy nawilżające serum

Surowiec kosmetyczny. Tylko do użytku zewnętrznego.

 

 

Producent:Majru - Natural Cosmetics
Kraj producenta:Polska
Pojemność:30ml
Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Opinie naszych klientów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel